Van Lieshout Elektro techniek

(Brand)beveiliging voor een gerust gevoel

Ondanks dat de volledige schade van een brand door de verzekeraar volledig vergoed wordt, komt ongeveer de helft van de bedrijven de klap niet te boven. Dit komt vaak doordat het bedrijf na een brand enige tijd geen zaken kan doen en klanten naar de concurrent gaan. Bij een brand in uw woning zijn de gevolgen meer merkbaar op het emotionele en persoonlijke vlak. Foto’s, persoonlijke bezittingen en uw eigen administratie zijn maar enkele voorbeelden van wat u met een huisbrand kunt verliezen. Laat het u niet overkomen!

In samenwerking met diverse partners kunnen wij ook een ‘erkende’ brandbeveiliging van uw huis of bedrijf verzorgen. Van advies tot installatie tot jaarlijks onderhoud en controle van alle brandblusmiddelen.

Inbraakbeveiliging kan op u een andere manier geruststellen. Bij een inbraak wordt vaak schade toegebracht aan het pand om binnen te komen maar helaas blijft het daar niet bij. Het doel om binnen te komen is om uw geld en waardevolle spullen of in sommige gevallen (bedrijfs)informatie te ontvreemden. Denk niet dat het u niet zal overkomen, geef inbrekers geen kans en laat ons uw (bedrijfs)pand beveiligen.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken adviseren we u om contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 47 12 46.


Brandbeveiliging
Toegangsbeveiliging


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858