Van Lieshout Elektro techniek

Elektrotechnische installaties

Onder elektrotechnische installaties valt het geheel van alle bij elkaar horende elektrische apparatuur, verbindingen en aansluitingen die zich in gebouwen bevinden. In woningen omvat het de verdeelinrichting in de meterkast en de daaruit komende buizen, kabels, leidingen, schakelaars en wandcontactdozen, verlichtingsarmaturen en al wat nodig is om alle apparaten van elektriciteit te voorzien.

We zijn gespecialeerd in de engineering, uitvoering, beheer, inspectie en onderhoud van elektrotechnische installaties en werken volgens de laatste wettelijk gestelde normen en houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten om uw elektrotechnische installatie ook in de toekomst zonder problemen te laten functioneren. Of het nu gaat om een elektrotechnische installatie in een gewone woning of in een kantoorpand met een uitgebreide installatie. We kunnen al uw wensen aanpassen, u staat bij ons centraal.

Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken adviseren we u om contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471246.

Elektriciteitsplan
Elektrische installaties


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858