Van Lieshout Elektro techniek

Ontdek het gemak van Domotica

Met Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, voorziet u uw huis van elk bedieningsgemak. Domotica is een bedieningssysteem om onder andere door middel van een telefoon en/of tablet de verlichting, thermostaat, of vele andere mogelijkheden te bedienen in en om het huis. Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat uw huis duurzamer wordt en u kosten bespaart.
Domotica is geschikt voor elk type woning en u kunt het zo uitgebreid aanpakken als u zelf wilt. Wilt u uw huis helemaal automatiseren of wilt u alleen via uw smartphone de thermostaat aan kunnen passen zodat u in een lekker warm huis thuis komt? Elektro van Lieshout kan u perfect adviseren in een voor u geschikt domotica systeem, afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Van Lieshout is al ruim 80 jaar een begrip op gebied van elektra, onze vakmensen zijn gecertificeerd en volgen trainingen, ook op gebied van domotica, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken en ontwikkelingen. Wij verzekeren u van een nauwkeurig eindresultaat wanneer u kiest voor een domotica systeem geïnstalleerd door Van Lieshout.

Door middel van een domotica systeem thuis ouder worden?

Dankzij Domotica is het mogelijk langer thuis te wonen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer te bukken om een lamp in te schakelen. U kunt alles bedienen vanuit uw stoel. Domotica kan ook voor uw veiligheid ingezet worden. Koppel een rookalarm of inbraakalarm aan uw Domotica systeem. Dan kunt u instellen dat uw naasten geïnformeerd worden als bijvoorbeeld het inbraak- of rookalarm afgaat. Dit kan natuurlijk ook gedaan worden met een persoonlijk alarm. Enkele voorbeelden waarbij Domotica toegepast kan worden:
  • Verlichting bedienen vanaf uw telefoon of tablet.
  • Draadloze huisbeveiliging met alarmmelding via telefoon of sms
  • Elektrische poort bedienen met telefoon of tablet
  • De thermostaat in uw huis regelen via uw telefoon of tablet
  • Het bedienen van uw zonwering via uw telefoon op afstand
  • Via uw telefoon uw beveiligingscamera's bekijken
  • Op afstand uw beveiligingscamera's bedienen

Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk die door middel van domotica, uw leven vele malen comfortabeler kunnen maken. Laat u door ons informeren over de vele mogelijkheden van domotica systemen!

Meer informatie over domotica bij u thuis?

Als u meer informatie wil over domotica, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.

Domotica lichtbediening
Domotica


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858