Van Lieshout Elektro techniek

LED verlichting

Ontdek LED verlichting bij Elektro Techniek van Lieshout. Energiebesparend, warm en krachtig. Steeds meer mensen en bedrijven ontdekken de voordelen van LED verlichting. Geen wonder want er is zijn zoveel mogelijkheden. Spots, strips, armaturen en inbouwspots.

Doordat LED verlichting elke kleur in het kleurenspectrum kan genereren biedt het u ongekende mogelijkheden om op elk gewenst moment een andere sfeer te creëren. Niet alleen voor thuis maar ook in uw winkel of op kantoor!

Wij zijn Philips LED Expert

De innovatie bij LED verlichting gaat ongekend snel. Voorheen werden LED’s alleen decoratief gebruikt maar tegenwoordig zijn ze breed inzetbaar voor allerlei doeleinden.

Als erkend LED Expert hebben wij een speciale status binnen de installatie branche. Wij zijn op de hoogte van de laatste LED-ontwikkelingen en volgen deze actief op de voet. Zo volgen onze monteurs speciale trainingen en krijgen ze lichttechnische projectondersteuning.

Meer informatie

Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken adviseren we u om contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471246.


LED Sfeer
LED strip


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858