Van Lieshout Elektro techniek

Verlichting en installatie

Als we het hebben over verlichting en de installatie ervan komt daar vaak meer bij kijken dan op het eerste gezicht lijkt. Een lamp aansluiten en ophangen kan bijna iedereen wel, het wordt echter al een stuk ingewikkelder als u deze lamp wilt hebben waar nog geen elektriciteitsvoorziening is aangelegd. Dan wordt het tijd om een professional in te schakelen. Bij Van Lieshout Elektro werken we met eensterk team van meer dan 7 ervaren en vakbekwame monteurs die elke klus aankunnen. Voor kantoren, winkelpanden, fabrieken en meer. We verzorgen alle werkzaamheden, van een uitbreiding van uw huidige situatie tot een verlichtingsinstallatie bij uw verbouwing of nieuwbouw.

Van Lieshout heeft voor elke situatie wel een passende oplossing. Dit komt mede doordat we ieder project altijd in goed overleg met de opdrachtgever doornemen om zo precies tot het gewenste resultaat te komen en we de verlichting af kunnen stemmen op de gewenste gebruikstoepassing. Vanzelfsprekend kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud, en beheer van uw verlichtingsinstallatie. Mocht er onverhoopt toch een storing in uw (elektriciteits) netwerk optreden dan kunt u altijd aanspraak maken op onze 24-uurs storingsdienst. We zijn dan zo spoedig mogelijk ter plaatse om het probleem direct te verhelpen.

Specifieke soorten verlichting

De juiste verlichting en installatie begint met armaturen die zijn afgestemd op het gewenste gebruik. Een fabriekshal dient namelijk heel anders uitgelicht te worden dan bijvoorbeeld een winkel of een werkplaats. Gelukkig kunnen wij voor iedere situatie wel een verlichtingsinstallatie bieden. Zo plaatsen we dagelijks LED verlichting en TL verlichting als kantoorverlichting en buitenverlichting maar ook als pandverlichting. De uiteenlopende variaties in armaturen maken de vele uiteenlopende toepassingen mogelijk.

Duurzame verlichting

Indien u uw energieverbruik wilt minimaliseren, dan hebben wij een aantal mogelijkheden met energiezuinige LED verlichting. Kijk voor meer informatie over onze LED verlichting en wat de mogelijkheden ermee zijn op onze LED verlichting pagina.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt, neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0499 - 471246 of nog makkelijker: laat uw gegevens achter op onze contactpagina, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kantoor verlichting
Verlichting installatie


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858